Fjernstyrede biler til drift!

Fjernstyrede biler til drift – mød vores favoritter

Hvis du er en RC-entusiast, der ønsker at udvikle din egen personlige kørestil og demonstrere høj kontrol over din RC-bil, så er en fjernstyret bil til drifting lige det, du søger. En fjernstyret drift bil giver med andre ord dig muligheden for at lære, hvordan du får din bil til at skride på den fede måde, og i dette indlæg vil vi derfor introducere dig til nogen af vores favoritter inden for fjernstyret biler, når det kommer til drifting. Når det kommer til fjernstyrede drift biler, er det vigtigste, at bilen har de rette dæk, og vi har derfor udvalgt fjernstyrede biler med såkaldte gadedæk, så du er klar til gaderæs med stil.

Absima touring car

Stilede og fjernstyrede biler til drift  

I vores sortiment hos RC KONGEN finder du et væld af biler, som vi mener er helt perfekte matches til dig, der ønsker at drifte med stil. Det tæller både fjernstyrede biler, der allerede egner sig til drift i kraft af deres gadedæk, men vi sælger også driftdæk separat, så du kan montere dem på din favorit RC-bil. Hvis du er nybegynder inden for RC, og du ønsker en onroad bil med fede driftdæk, kan vi anbefale ABSIMA Touring Car. Denne bil er en rigtig god starterbil, men det er også en RC-bil, som du med tiden kan ændre på, så den udvikler sig i takt med dig – alle links på bilen kan justeres. En anden lovende fjernstyret drift bil kommer ligeledes fra ABSIMA, men er i stedet deres Brushless Touring Car. Den er på grund af dens brushless motor mere holdbar og samtidigt hurtigere end deres klassiske Touring Car, så hvis du allerede har erfaring med fjernstyrede drift biler, men ønsker at blive bedre, så er denne et godt match til dig. Derudover kan vi anbefale både ABSIMA driftdæk og Hobby Details’ driftdæk, der begge er i en skala 1/10, og som begge er lette at montere.
hobby details' driftdæk

Besøg vores butik eller kontakt os – vi hjælper dig med at finde det rette

Hos RC KONGEN i Søndersø kan du altid møde fagligt kyndige og engagerede medarbejdere, der står klar til at vejlede dig i forbindelse med dit køb. Vi sætter hellere end gerne tid af til at gå på opdagelse i butikken sammen med dig, så du kan få et overblik over vores muligheder til fjernstyrede drift biler og driftdæk. Du kan også chatte med os her på siden eller ringe til os på 63 89 14 77 – vi sidder klar til at hjælpe dig.

Rc biler