De hurtigste fjernstyrede biler - Vores favoritter!

Verdens hurtigste fjernstyret bil – mød vores favoritter

Der findes vist ikke nogen RC-entusiast, der ikke elsker fart. I dag er udviklingen bag fjernstyret biler nået så langt, at det er muligt at købe en RC-bil, der som verdens hurtigste fjernstyret bil kan nå en topfart på hele 160 km/t. Enhver RC-entusiast er dog nok også klar over, at verdens hurtigste fjernstyret bil er en relativ størrelse, da man har uanede muligheder for selv at tune og bygge fjernstyret biler, der kan nå langt over 160 km/t. I dette indlæg vil vi give eksempler på de hurtigste fjernstyret biler i vores sortiment, så du kan prøve dig ad med nogen af markedets hurtigste fjernstyret biler og bygge dem videre som ægte fartmonstre.

 

De hurtigste fjernstyrede biler hos RC KONGEN

Når man ønsker at slå rekorder for verdens hurtigste fjernstyret bil, så kan man med fordel starte med ARRMA Limitless Speedrun, der er bygget til netop dette formål. ARRMA Limitless Speedrun er et godt eksempel på en RC-bil, der hurtigt kan blive verdens hurtigste fjernstyret bil. Her får du nemlig en perfekt Roller, hvor du selv kan montere alt din favoritelektronik og skabe et ægte fartmonster, der kan køre 200+ km/t. Denne fjernstyret bil er bygget specifikt til 8S elektronik, og dens standard motorholder kan tage brushless motorer op til 50 mm i diameter og 110 mm i længden.

 arrma limitless speedrun fjernstyret racerbil

Et andet rigtig godt eksempel på en RC-bil, der kunne være blandt verdens hurtigste fjernstyret biler, er ARRMA Felony 6S. Denne fjernstyret bil fra ARRMA er en utroligt fed, amerikansk inspireret klassiker, der er perfekt til asfalt-ræs og generelt ræs på hårde overflader. Her kan ARRMA Felnony 6S banke afsted med helt op til 128 km/t, hvilket er en usandsynlig høj topfart for en RTR-bil. Den har med sin 6S fartregulator og 2050 KV motor allerede meget mere power, end du nogensinde kunne få brug for.

 

arrma felony 6s fjernstyret racerbil

GPS-tracker: Track din topfart

Hvis du er interreseret i at se, hvordan det går med at slå rekorder for verdens hurtigste fjernstyret bil, skal du udstyre din RC-bil med en SkyRC’s GNSS Performance Analyzer. Med en GPS-fartmåler har du altid adgang til data over, hvor hurtigt du har formået at køre med din fjernstyret bil. God tur!  

 SkyRC’s GNSS Performance Analyzer

 

Har du spørgsmål? 

Er du i tvivl om, hvilken fjernstyret racerbil du skal gå efter eller kunne du bare godt bruge lidt rådgivning omkring reservedele eller lignende? Så er du altid velkommen til at kontakte os, hos RC Kongen, på tlf. 63 89 14 77. Telefonen er åben man-, ons-, og fredag kl. 10-14 eller tirs- og torsdag kl. 10-18.
Rc biler