RC Kongens Offroad Løbsserie

RC Kongens Offroad Løbsserie
Vinteren nærmer sig og det samme gør RC Kongens populære Offroad Løbsserie for Fjernstyrede Buggy Biler.
Med en placering midt i landet, nemlig på Fyn, nærmere bestemt Søndersø. Er vi centralt placeret i Danmark og det er derfor nemt at for alle at komme hertil.
Der er en lang tradition for Buggy løb på RC Kongens permanente Indendørs Tæppebane, hvor der er mulighed for at træne i Butikkens åbningstider.

Hvornår er løbene?
Der afholdes 3 løb i 2022, det er følgende datoer 1. Oktober, 5. November og 3. December. Det er alle lørdagsløb, hvor vi åbner kl 7:00. Du kan træne på banen fra kl 07:00 til kl 11:00, for at lære banen at kende.Kl 11:00 starter kvalifikation, det er 4 minutters kvalifikations heat, hvor det er de 3 hurtigste omgange, der giver din startposition. Kl 12:00 starter Finalerne, her er du garanteret 4 finaler. Til den første Finale er det start rækkefølgen fra Kvalifikationen, hvor der er Formel 1 start. Her bliver kørerne delt ind i Heat af 6 personer, hvor mange heat der bliver, kommer an på deltagerantallet på dagen.
Omkring kl 16 slutter løbet med præmieoverrækkelse og Tak for i dag!

Reglerne
Generelle - Der køres med 1/10 Buggy Biler, der er 3 klasser, 2WD, 4WD og Sportsmand. Derudover har vi 1/16 Losi Mini-B klassen, der er en stock klassen, hvor bilen skal være standard, undtaget Dækkene, hvor vi kører på Pro-line Dæk.
2WD og 4WD - Disse 2 klasser, følger DRCMU reglementet. Der kører på Schumacher Dæk.
Sportsmand - Her skal du kører med HobbyWing 13.5T og fast gearing. Der køres på Schumacher Dæk.

Løbsformat
Første Finale er rækkefølgen fra Kvalifikationen, hvor det er Formel 1 start. Rækkefølgen fra 1. Finale gennemkørsel, bestemmer rækkefølgen i 2. finale. 
Vinderen af B-Finalen, rykker op i A-Finalen og nummer 6 bliver rykket ned i B-Finalen.
Det samme gælder i lavere finaler, og det fortsætter hele løbet.
Finalerne er på 4 minutter, for tættere racing og flere finaler.


Vi ses til en god sæson, racer hilsner Kim Bendiksen