Mød Kim Moldt Bendiksen, den daglige leder og en af drivkræfterne bag RC Kongen
Mød Kim Moldt Bendiksen, den daglige leder og en af drivkræfterne bag RC Kongen. Måske har du allerede krydset veje med ham i butikken, over telefonen, eller via e-mail. Men hvem er han egentlig, og hvordan blev han så passioneret omkring fjernstyrede biler?

En Passion Født i Barndommen
Kim's kærlighed for RC-biler går helt tilbage til 1990'erne. Hans første fjernstyret bil var en Kyosho Ultima, og den tændte en gnist i ham, der aldrig er gået ud. Han tog sine første køreskridt i Thor Minirace i Odense, hvor han trænede flittigt. Selvom sejre var få, opdagede Kim hurtigt, at det var samværet, hyggen og eventyret i sporten, der virkelig betød noget for ham.

Fra Ferieafløser til Butiksejer
Som 18-årig begyndte Kim, at arbejde i Jysk Hobby Center i Fredericia, først som ferieafløser. Da muligheden for at købe butikken opstod et par år senere, greb han chancen uden tøven. Herefter koncentrerede han sig om at udbygge sin butik og med sit eget team, der kørte med Team Associated RC10TC3 og RC10 biler.

Innovation og Succes
Kim, i samarbejde med Jesper Brix, udviklede dækindlæg til Onroad biler under brandnavnet JB Foam. Disse indlæg blev hurtigt berømte, særligt efter at den verdenskendte RC-kører Masami Hirosaka valgte dem LRP-Masters og vandt. JB Foam blev en international succes næsten natten over.

En Innovator i Feltet
Ikke kun inden for produktudvikling, Kim var også en af de første til at tilbyde kontrol-dæk til onroad løb. Efter flere års turnering i Europa, satte han sit fokus på at arrangere løb i Danmark. Det første DHI-CUP løb fandt sted i Søhus hallen i 2001, sammen med Thor Minirace og ORCM. Det voksede til at blive et af de største RC-billøb i verden.

Livet i RC Kongen
I 2012 var han med til at starte RC Kongen, og i 2023 blev han medejer. I dag er Kim den daglige leder i RC Kongen, hvor arbejde og fritid ofte flyder sammen. Hans passion for hobbyen er blevet hans levevej. Derfor står han altid klar til at hjælpe dig, uanset om du er nybegynder eller erfaren, med spørgsmål eller udfordringer, du måtte have med din RC-bil.

Når du handler hos RC Kongen, kan du være sikker på at få en service, der bygger på årtiers erfaring og en dyb passion for RC-biler.
Butik