Guide: Hvilken fjernstyret bil skal du vælge?

Sådan vælger du den bedste fjernstyret bil til begynder og øvede

Der er et væld af gode, tophurtige og alsidige fjernstyrede biler at vælge fra, hvad end man er ny inden for RC-hobbyen eller allerede er en garvet RC-entusiast. Der er mange overvejelser, der er værd at gøre sig i forhold til, om man ønsker en bil til off-road eller en ægte asfaltracer, om man ønsker muligheden for at bygge videre på den eller blot ønsker en RTR-bil fra øverste hylde. Derfor vil vi i dette indlæg forsøge at hjælpe både nybegynderen og entusiasten på rette vej. Vi har udvalgt nogen af vores og vores kunders personlige favoritter, hvori du kan finde inspiration til den bedste fjernstyret bil til dit niveau.

Den bedste fjernstyret bil til nybegynderen hos RC KONGEN

Hvis du er helt ny til universet med fjernstyrede biler, vil vi klart anbefale dig at gå på opdagelse i vores udvalg af monstertrucks. En monstertruck er en rigtig god starterbil, fordi den er bygget til både at køre på sten, grus, fliser og græs, og så trækker den på alle fire hjul. Den har derfor en høj manøvredygtighed og giver dig mulighed for at afsøge, hvilket terræn du er mest til. Blandt vores monstertrucks kan vi bl.a. anbefale STORM fra WL Toys, der er perfekt til de yngre nybegyndere. Her er der også muligt for forældre at indstille en max hastighed for at øge sikkerheden.

STORM fra WL Toys

Til de fartglade unge kan vi på det kraftigste anbefale den fjernstyrede AMT3.4 monstertruck fra ABSIMA, der er modstandsdygtig overfor vand og bygget af særligt stærke materialer, der gør det nemt for dig at afprøve dine vildeste RC-drømme uden frygt for skader.

AMT3.4 monstertruck fra Absima

Hvis du ønsker dig en fjernstyret monstertruck, der er klar til at køre med det samme, anbefaler vi LaTrax’ Teton monstertruck, der kommer med batterier og oplader ved køb. Herudover får du en lynhurtig motor, god affjedring og en truck, der kan køre i alle slags vejr.
latrax teton monstertruck

Den bedste fjernstyret bil til let øvede hos RC KONGEN

 Hvis du allerede er en habil RC-entusiast, så må og skal du have en monstertruck i dit sortiment. Her er en af de bedste fjernstyret biler til dig, monstertruck crawleren BIG ROCK fra ARRMA, hvor du får 4-hjulstræk, vandtæt 3S Brushless motorsæt og en solidt opbygget bil, der passer perfekt til dig, der skal have en bashing bil, der kan køre overalt. BIG ROCK kan banke afsted med op til 80 km/t, og du får derfor en bil, der kombinerer fart med et klassisk monstertruck look.Big rock monstertruck fra Arrma

Hvis din idé om den bedste fjernstyret bil indeholder en endnu højere topfart, kan vi i stedet anbefales Traxxas Rustler, der er en stadiumtruck med 4-hjulstræk, der kan manøvres på alle tænkelige underlag. Derudover er denne fjernstyret bil udstyret med en selvoprejsende funktion, så du ikke behøver løbe 200 meter ned ad vejen, når den er væltet over.
 Traxxas rustler monstertruck

Besøg vores butik og få vejledning til dit næste køb

Hos RC KONGEN i Søndersø vil du altid blive mødt af fagligt kyndige medarbejdere, der er klar til at finde din næste fjernstyret bil sammen med dig. Vi kan både hjælpe dig med at få en bedre forståelse for, hvordan du udvikler på dine RC-biler og sørge for, at du får det rette ekstra udstyr og reservedele med, så du hurtigt kan blive køreklar, hvis noget skulle tage skade. Du kan også chatte med os her på siden eller ringe til os på 63 89 14 77 – vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Rc biler