Vi anmelder den nye Absima CR9T 9 kanals fjernstyring!

Introduktion:

RC-entusiaster, hold jer fast! RC Kongen præsenterer her den nyeste tilføjelse til deres sortiment - Absima 2000012 9-kanals fjernstyring CR9T.
Denne fjernstyring er designet til at levere ultimativ kontrol og præcision til dine RC-oplevelser. Lad os dykke ned i, hvad der gør denne fjernstyring kan.

Avanceret 2.4GHz Teknologi.

CR9T bruger den seneste 2.4GHz teknologi, der giver en stabil og pålidelig forbindelse mellem sender og modtager. Dette sikrer, at du kan styre din RC-model uden forstyrrelser, hvilket er afgørende for en jævn og responsiv køreoplevelse. Den kører FHSS protocol hvilket gør den kan bruges til alt fra Crawl til højhastigheds racing. 

Ni Kanaler for Fuldstændig Kontrol.

Med ni kanaler åbner Absima CR9T op for en verden af muligheder. Du kan præcisere og tilpasse styringen af forskellige funktioner på din RC-model. Dette er især nyttigt for avancerede brugere, der ønsker at finjustere og optimere deres køretøj til specifikke terræner eller konkurrenceforhold. Med de mange kanaler og switches kan du tilføje mange sjove ting som feks spil til din crawler, lys osv. Den kommer med et telemetri kabel som kan sættes til at vise dit eksterne batteri på displayet. Gps modul til CR9T kan tilkøbes og sættes direkte til modtageren. 

Ergonomisk Design for Komfortabel Betjening:

Fjernstyringens ergonomiske design sikrer, at du kan holde den i lang tid uden ubehag. Den føles lækker at stå med og blandingen af gummi og aluminium gør den føles som en highend radio. Trigger kan justeres i fasthed og position samt rattet kan justeres i fasthed så det passer til dig. 

Letlæselig LCD-Skærm:

Den indbyggede Touch skærm er meget responsiv og giver tydelig information om vigtige parametre som signalstyrke, batteriniveau og kanalindstillinger. Dette gør det let at holde øje med fjernstyringens status og sikrer en problemfri brugeroplevelse. Den har mange menu'er og er nem at finde rundt i og du kan få skærmbeskyttelse til CR9T her 

Nem Installation og Brug:

Absima CR9T er nem at installere og bruge. Den medfølgende R9GPS modtager gør det muligt at forbinde fjernstyringen til din RC-model med lethed. Hurtig og problemfri opsætning betyder mere tid på banen og mindre tid på at fumle med indstillinger. Den har alle funktionerne som racerkøren ska bruge som feks curve/expo/servo speed/endpoints osv. Den har plads til 40 modeller så du kan få samlet alle dine biler under samme tag ;) og så gør det ikke noget at modtageren til den kun koster 249kr...

Afsluttende Tanker fra Hans:

Jeg havde denne radio med på indendørs bane en lørdag og hyggede med min Tamiya tt01 Truck og det var en sjov dag. Denne Radio vil dække manges behov, om det til ræs eller crawl bashing osv. Den var behagelig at stå med i længere perioder og med alle dens kanaler og funktioner er det i min verden kongen af budget fjernstyringer. Extra 9kanals modtagere koster kun 249kr What's not to like ;) Så hvis du ikke er ham der kæmper om at være nr 1 i verden, og ikke ønsker at smide flere tusinder kroner efter en fjernstyring, så har du din nye fjernstyring her!

Se video

 

CrawlerFjernstyringRc biler