RC Kongens Vinter løbsturnering for Fjernstyrede Buggy Biler
Lørdag den 7 januar afholdte RC Kongen 4. afdeling af den populære Vinterturnering for fjernstyrede buggy biler, på deres indendørs buggy tæppebane.
Der var tilmeldt 40 kørere til løbet, der kom fra hele landet, til banen i Søndersø, for at få en god race dag. Banen åbnede kl 7, hvor de første kørere var klar, for at komme ud og træne.
 
Kvalifikation
Pitten var fyldt og der var god aktivitet på banen og i pitten, hvor bilerne blev justeret før kvalifiationen. Den startede kl 11, hvor det var de 3 hurtigste omgange der gav startpositionen til første finale, den blev kørt fra kl. 12. Alle fik 8 minutter på banen for at lave 3 hurtige omgange.
Finalerne
Fra kl 12-17 blev der kørt finaler, hvor der er masser af fight, tæt kørsel og overhalinger på den 120 meter lange bane, hvor bilerne når hastigheder op til 50 km/t på langsiden.
Vinder du en finale rykker du op i en bedre finale, næste gang du skal køre. Samtidig rykker sidste kører i finalen ned og skal starte 1 i en lavere finale. Det betyder at folk hele tiden har noget at kører for og alle finaler tæller.
  
Tillykke til vinderne
Stort tillykke til alle vinderne i de forskellige klasser.
       
Skal du med til næste løb?
Har du fået lyst til at køre løb, er dette muligt lørdag den 4. marts, hvor sidste afdeling denne vinter bliver kørt. Du kan tilmelde dig her.