Fjernstyrede biler til de fartglade piger

Fjernstyrede biler til fartglade piger – mød vores favoritter

Fede, fjernstyrede biler er bestemt ikke forbeholdt de unge drenge og mænd alene – RC-kørsel er en fantastisk, legende hobby, der byder på al verdens forskellige discipliner, som både store og små, drenge og piger samt børn og voksne har glæde af. Hos RC KONGEN tilbyder vi både naturligvis et væld af fjernstyrede biler fra markedets bedste producenter, men vi har også et stort udvalg af reservedele, tilbehør, klistermærker og maling, der gør det legende let for dig at designe din drømme RC-bil. Hvis du er på udkig efter en fjernstyret bil, som enhver pige vil glæde sig over at få i gave, har vi her samlet nogen af vores og vores kunders personlige favoritter.

Den bedste fjernstyret bil til de yngste piger

Hvis du er på udkig efter en fjernstyret bil til en pige, der måske har fået interessen fra sine venner eller brødre, og som derfor ikke rigtig har prøvet det før, anbefaler vi altid de yngste nybegyndere at starte med en monstertruck. En monstertruck er en rigtig god starterbil, fordi den kører fint på samtlige overflader, og den giver derfor plads til en masse fri leg. Inden for den kategori kunne din piges første fjernstyret bil nemt være STORM-bilen fra WL Toys. Her får du alt med i pakken, og fjernbetjeningen er nemt at håndtere for de yngste. Du kan som forældre også selv indstille en hastighedsgrænse, så din fartglade pige ikke kommer mere på afveje end højest nødvendigt.

STORM-bilen fra WL Toys

Find ekstra udstyr og tilbehør, så den fartglade pige kan designe selv

Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken fjernstyret bil, pigen vil blive gladest for, kan du altid finde ekstra tilbehør hos RC KONGEN, der gør det muligt for hende at give RC-bilen et personligt udtryk. Vi forhandler både spraymaling fra Tamiya i al verdens festlige farver, klistermærker og fede opbevaringstasker, som man kan designe, som man har lyst til. Gå på opdagelse i vores udvalg eller kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at finde den rette fjernstyret bil til pigen, der elsker fart.

 

 

Rc biler