Byg din egen Team Associated RC10B6.4 - Europamesterens Valg

Introduktion til Team Associated RC10B6.4

Team Associated RC10B6.4 er ikke blot en fjernstyret bil - det er en mesterbil, der har vundet utallige løb, herunder Europamesterskabet i 2023 med RC Kongens egen kører, Marcus Kærup. Denne bil er kendt for sin fantastiske køreevner ud af kassen, perfekt til både nybegyndere og erfarne racere. Se mere om denne utrolige bil her.

Optimering for Højgrebsbaner

Selvom RC10B6.4 er fremragende direkte ud af kassen, er der altid plads til forbedringer, især hvis du ønsker at konkurrere på højgrebsbaner som indendørs og astroturf. Her er nogle af Team Associateds egne tuningsdele, som du kan overveje at montere:

  1. Stål Bulkhead: En stål bulkhead gør bilen nemmere at køre og er stærkere end versionen i plastik.
  2. Carbon Bærearme: Forbedrer bilens egenskaber på højgrebsbaner med disse hårde bærarme i carbon til forhjulene og til baghjulene.
  3. Aluminiums Styretøj: For mere præcision, overvej dette aluminiums styretøj og styrerack.
  4. For- og Bagfjedre: Brug hårdere forfjedre og bagfjedre for øget stabilitet og svinghastighed.
  5. Aluminiums Gear Diff Cover: For styrke og præcision, overvej denne aluminiums bagplade til differentialet.
  6. Titanium Gevindstænger fra JConcepts: Disse gevindstænger er Marcus' foretrukne valg, da de er lettere end stål og stærkere end aluminium. Samtidigt er de mega flotte.
  7. Letvægts Karrosseri fra JConcepts: Dette karrosseri forbedrer køreegenskaberne og kommer med to vinger beregnet til race.
  8. JConcepts Skruesæt: Dette skruesæt og tilhørende dele er lettere og mere præcise end de originale.
  9. JConcepts Frontvinge: Forbedre køreegenskaberne yderligere med denne frontvinge.
  10. RDRP Aluminium Batteriholder: Denne batteriholder er ikke kun stærkere, men også virkeligt fed.
  11. FT Green Slime Shock Lube: Et must for enhver RC bilbygger, dette smøremiddel beskytter o-ringe mod olie.

Med disse opgraderinger vil din Team Associated RC10B6.4 ikke kun være konkurrencedygtig, men også en fryd at køre på enhver bane. Husk, at den rigtige kombination af kvalitetsdele og finjustering kan gøre en stor forskel i din RC biloplevelse.

Setup: Få Adgang til de Nyeste Setup Tips og Tricks

Når du har bygget din Team Associated RC10B6.4, er det næste skridt at sikre, at den er korrekt sat op. Heldigvis er der hjælp at hente:

  1. Marcus Kærups Facebook Side: En af de bedste måder at holde sig opdateret med de nyeste setups og racing nyheder er ved at følge Marcus Kærup på Facebook. Marcus, en Europamester og RC Kongens egen kører, deler regelmæssigt værdifuld indsigt, setups og nyheder fra sine races rundt om i verden. Hans side er en fantastisk ressource for både nybegyndere og erfarne RC bil racere.
  2. Team Associateds Officielle Setup Side: En anden fremragende kilde til setup information er Team Associateds egen setup side. Her kan du finde setups fra Team Associateds fabrikskørere. Disse setups er afprøvet i konkurrencer og kan give dig en unik indsigt i, hvordan du får mest ud af din RC10B6.4 på forskellige typer af baner og forhold.

Ved at udnytte disse ressourcer kan du sikre, at din RC10B6.4 er sat op til succes, uanset om du deltager i lokale løb eller konkurrerer på højere niveauer. Husk, at det rigtige setup kan gøre en betydelig forskel i din bils ydeevne og din samlede raceoplevelse.

Værktøj: Komplet Guide til Samling og Vedligeholdelse af Din RC Bil

At samle og vedligeholde en RC bil som Team Associated RC10B6.4 kræver det rette værktøj. Her er en detaljeret liste over de værktøjer, du skal bruge for at sikre, at din bil er i topform:

  1. Unbraconøgler/Skruetrækkere:
  2. AE Shock Tool:
  3. Højdemåler til Race:
  4. Cambermåler:
  5. Reamere til Bærarmene:
  6. Loddeudstyr:

Disse værktøjer er ikke kun vigtige for den indledende samling af din RC bil, men også for løbende vedligeholdelse og finjusteringer. Korrekt brug af disse værktøjer vil sikre, at din RC bil altid er i den bedst mulige stand, klar til race eller hobbybrug.

Fjernstyring: Vælg den Bedste til Konkurrencebrug

Når det kommer til konkurrencedygtig RC racing, er valget af fjernstyring lige så vigtigt som bilen selv. En god fjernstyring kan gøre en markant forskel i din kontrol og præcision på banen. Her er tre fremragende fjernstyringer, der er ideelle til konkurrencebrug:

  1. Flysky Noble NB4-Pro:
    • Noble NB4-Pro fjernstyringen fra Flysky er en top-tier controller, der leveres med 2 modtagere. Den er kendt for sin hurtige respons og brugervenlighed, hvilket gør den til et fremragende valg for seriøse racere.
  2. Flysky Noble NB4:
    • Noble NB4 fjernstyringen er en anden fremragende model fra Flysky. Den tilbyder mange af de samme funktioner som Pro-versionen, men til en mere overkommelig pris. Den er ideel til racere, der ønsker høj kvalitet.
  3. Futaba 3PV:
    • Futaba 3PV er en 3-kanals fjernstyring, der er kendt for sin pålidelighed og holdbarhed. Den bruger 2.4GHz S-FHSS teknologi, hvilket sikrer en stabil og sikker forbindelse mellem fjernstyring  og bil.

Alle disse fjernstyringer tilbyder avancerede funktioner og indstillinger, der kan finjusteres for at passe til dine specifikke behov og kørestil. Uanset om du er en erfaren racer eller ny i sporten, vil en af disse fjernstyringer hjælpe dig med at få mest muligt ud af din RC bil og forbedre din præstation på banen. Husk, at en god fjernstyring ikke kun forbedrer din kontrol over bilen, men også øger din samlede raceoplevelse.

Batteri og Oplader: Vælg det Rette Udstyr til Din RC Racer

For at sikre, at din RC bil har den nødvendige power og køretid til race, er det vigtigt at vælge det rette batteri og oplader. Her er nogle anbefalinger, der kan hjælpe dig med at træffe det bedste valg:

Opladere

  1. SkyRC SK100162-02:
    • Dette er en fremragende oplader for dem, der søger pålidelighed og effektivitet. Den er velegnet til en bred vifte af batterityper, hvilket gør den til en alsidig løsning for dine opladningsbehov.
  2. SkyRC SK100196D200NEO:
    • En anden stærk kandidat er SkyRC SK100196D200NEO. Denne oplader tilbyder avancerede funktioner og er ideel til seriøse racere, der kræver mere kontrol og præcision under opladningen.

Batterier

  1. Ruddog RP-0678 7.6V LiPo Batteri:
    • For højgrebsbaner er Ruddog RP-0678 et fremragende valg. Dette lavprofilbatteri tilbyder en høj kapacitet på 4400mAh og 100C, hvilket sikrer langvarig ydeevne og pålidelighed.
  2. Ruddog RP-0679 Højvolts Batteri:
    • Til 13.5t race er Ruddog RP-0679 et ideelt valg. Dette højvoltsbatteri er designet til at levere den ekstra volt igennem hele heatet, der kræves i konkurrence.

Ved at vælge det rette batteri og oplader sikrer du, at din RC bil altid er klar til action, uanset om det er til træning eller konkurrence. Disse komponenter er afgørende for at maksimere din bils ydeevne og sikre, at du altid har den nødvendige kraft til rådighed.

Elektronik og Motor: Vælg det Bedste til Din RC Racer

Når det kommer til at vælge elektronik og motor til din RC bil, er det vigtigt at vælge komponenter, der matcher dine racebehov og præferencer. Her er nogle anbefalinger til elektronik og motorer, der er ideelle til konkurrencedygtig racing:

Elektronik og Motor Sæt

  1. Hobbywing HW38020320:
    • For dem, der ønsker at deltage i 13.5t klassen, er Hobbywing HW38020320 et fremragende valg. Dette sæt er designet til at levere den optimale balance mellem kraft og kontrol, hvilket er afgørende for denne type racing.

Konkurrence Motorer

  1. Reedy AE27016:
    • Reedy AE27016 er en højkvalitetsmotor, der er velegnet til konkurrencedygtig brug. Den er kendt for sin pålidelighed og ydeevne, hvilket gør den til et populært valg blandt seriøse racere.
  2. Hobbywing HW30401107 5.5T Xerun V10 G3 Brushless Motor:
    • For dem, der søger endnu mere hastighed og kraft, er Hobbywing HW30401107 5.5T Xerun V10 G3 en fremragende motor. Denne brushless motor er designet til at levere ekstraordinær ydeevne, især i konkurrenceindstillinger.

Ved at vælge den rette elektronik og motor til din RC bil, kan du sikre, at du har den nødvendige kraft og kontrol til at konkurrere på højt niveau. Disse komponenter er afgørende for at opnå den bedste ydeevne og sikre, at din bil er konkurrencedygtig under alle forhold.

Dæk og Fælge: Optimer Din RC Racer til Banen

Dæk og fælge er afgørende komponenter i enhver RC racer, da de direkte påvirker bilens greb, stabilitet og ydeevne på banen. Her er nogle anbefalinger til dæk og fælge, der er ideelle til race i Danmark, især på tæppebaner og astroturf:

Forfælge og Fordæk

  1. Team Associated AE91757 Forfælge:
    • Forfælge fra Team Associated er designet til at passe til Schumacher dæk, som er populære blandt racere i Danmark. Disse fælge sikrer en god pasform og optimal ydeevne.
  2. Schumacher U6770 Fordæk:
    • Schumacher U6770 fordæk er et fremragende valg til tæppebaner og astroturf. Disse dæk tilbyder fremragende greb og håndtering, hvilket er afgørende for konkurrencedygtig racing.

Bagfælge og Bagdæk

  1. Team Associated AE9695 Bagfælge:
  2. Schumacher U6838 Cactus Bagdæk:
    • Schumacher U6838 Cactus bagdæk er ideelle til brug på tæppebaner og astroturf. De giver fremragende trækkraft og er afgørende for at opnå den bedste ydeevne.

Sekundlim til Dækmontering

  • Ruddog RP-0284 Sekundlim:
    • Når du monterer dækkene på fælgene, er det vigtigt at bruge en god kvalitet af sekundlim. Ruddog RP-0284 sekundlim er ideel til dette formål, da den sikrer en stærk og holdbar binding mellem dæk og fælg.

Ved at vælge de rigtige dæk og fælge til din RC bil, kan du sikre, at du har det bedste greb og kontrol på banen. Disse komponenter er afgørende for at opnå maksimal ydeevne, især i konkurrencemæssige indstillinger. Husk, at korrekt montering og vedligeholdelse af dine dæk og fælge er lige så vigtig som selve valget af disse dele.

Rc10b6.4