Nyheder fra Traxxas

Traxxas har i år til Nuremberg Hobby Messe, vist en ny bil, samt opdateret en gammel klassiker og lavet nyt karosseri til en fantastisk crawler.

Nyt karosseri til TRX4

Det første vi vil kigge på er deres ny karosseri til TRX4.  Indtil videre har man kun kunne få TRX4eren med et Land Rover Defender og Tactical karosseri men nu har Traxxas lavet et nyt. Karosseriet blev første kan vist frem ved det store bilshow i Las Vegas, SEMA. Karosseriet er en Ford Bronco fra 1979. Dette lækre nye karosseri fra Traxxas, kommer med støbt chrome grill og kofangere. Den er også klar til at man smider lys i den!

Du kan finde den med det nye karosseri her

Ny E-Revo

En anden lækkerhed de har vist frem ved Nuremberg Hobby Messe er en opdateret version af deres populære E-Revo. De siger at 90% af delene er blevet opdateret og at den ville nu kunne holde til de vilde motore der er på marked i dag. Den har også fået det samme lækre ”klips løse” system som på deres topmodel X-maxx, så man slipper for de trælse klips.

Du kan finde den her

Ny model fra Traxxas

Det vildeste de viste var deres nyeste bil, Traxxas Unlimited Desert Racer. Bilen er i skala 1/7 og har en tophastighed på ca 80+! Den trækker på alle 4 hjul og har solid bagaksel, hvilket giver nogle sjove køreegenskaber. Traxxas har bygget denne bil skala korrekt og lige præcis som en ægte truck er bygget. Motoren er brushless og kan tage op til 6 celler!

Du kan finde denne lækre bil her

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *