Danmarks største Crawler bane!

Danmarks største Crawler bane

Hvis man siger navnet Terje, er det nok de færreste der ved hvem han er!

Men nævner man navnet til folk, der kører med Fjernstyret Crawler Biler, kender de fleste ham.

Terje helt store hobby er Fjernstyret Crawler Biler, faktisk tror vi han drømmer om dem om natten, men det må i ikke sige til hans kone. Det sidste år har Terje fået lov til at lave en Crawler bane hos RC Kongen, det startede med at han fik et lille hjørne, men den plads blev hurtigt fyldt med forhindringer og spor.

Derfor begyndte Terje at rydde mere og mere plads, for at udbygge banen, så den i dag er en af Danmarks største og bedste permanente baner!

		  193029
    

Kom og prøv banen

Med hvorfor bygger vi så stor en bane, tænker du nok?

Hos RC kongen er vi selv nørder, der dyrker denne fantastiske hobby og vi vil gerne dele den med Dig.

Når du besøger RC Kongens butik, er det ikke en butik, som alle andre du møder. Vi vil gerne være et mødested, hvor folk kan mødes, køre og dyrke hobbyen sammen.

Derfor har vi ikke kun en Crawler bane, men også en indendørs og udendørs Offroad bane. Det koster 30 kr for at køre på vores baner, så bestemmer du selv hvilke bane og hvor længe!

		  193027
    

Er Crawler noget for dig?

Det er utroligt populært at køre med fjernstyret Crawler biler, men hvorfor det?

En Fjernstyret Crawler bil har flere fordele, den er meget realistisk i sit udseende, det betyder den ligner en 1/1 bil. Der findes masser af skala tilbehør, for at du kan give din Crawler dit helt eget look, som passer til dig og køreegenskaberne kan du ændre, med andre dæk eller messing upgrades.

Med sin store frihøjde, permanent 4-hjulstræk og en hastighed på 5-10 km/t er den perfekt at tage med i skoven og udforske skovens underlag, det kan være vandløb, bakker, træer og store skråninger. Dette får dig ud i naturen og ofte kan du finde en facebook gruppe, hvor folk mødes i nærheden af dig til en hygge tur.

		  193028
    

Kom til Crawler løb lørdag den 22 januar

Lørdag den 22 Januar er der løb på RC Kongens Crawler bane. Tag det varme tøj på og bilen under armen til en hyggelig dag, hvor vi for første gang afholder et Crawler løb på vores bane.

Terje er løbsleder og vil sammen med Tobias sørger for en hyggelig dag for alle. Det koster 50 kr for at være med og der er tilmelding på dagen.

Det er tidligt på året, men vi glæder os bare sådan til at vise Jer banen. Vi lover at holde flere events i 2022, på alle vores baner, så mon ikke vi ses, for sammen at dyrke vores hobby.

Crawler bane
		  180262
    

Leave a Reply